Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza ÖZDEMİR Ramazan ayı mesajı

23 Nis 2020 Per

Başkan Ali Rıza ÖZDEMİR, Ramazan'ın millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Ali Rıza ÖZDEMİR mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirterek, Arifiye'lilerin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Ramazan-ı Şerif'in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Özdemir, şöyle devam etti: "Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazanın Ortaköyümüze, Aksarayımıza , ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.