‘’15 TEMMUZ ANISINA HALI SAHA FUTBOL TURNAVASI DÜZENLİYORUZ’’

23 Haz 2021 Çar

İlçemizde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Halı Saha Futbol Turnuvası düzenliyoruz. 15 Temmuz gecesi halkımızın kazandığı demokrasi zaferini hatırlatmak, şehitlerimizi anmak ve demokrasi bilincini oluşturmayı hedefliyoruz. Asıl amacımız burada farkındalık oluşturup 15 Temmuz sürecini ve yaşananları asla unutturmamak.
Turnuva Talimatları:
1-Müsabakalara ilçede görev yapan kurum ve kuruluş personellerinden 18 yaş ve üzerinde olan (kadrolu ve sözleşmeli memur, işçi, şirket personelleri) ve sivil, esnaf, öğrenciler katılabilecektir. Kurum ve kuruluşlardaki stajyer öğrenci, üye, gönüllü çalışan ve öğrenciler turnuvaya katılabilirler.
2- Takımlar en az 7 en fazla 12 kişiden oluşacaktır, her maç için forma numarası yazılı isim listesi verilecektir. (Forması olmayan takımlar için salonda Yelek bulunmaktadır.) İsim listeleri takım ismi verilen kurum amiri tarafından imzalanacaktır.
3- Turnuvada 1 sporcu 1 takım adına müsabakalarda yer alabilir, başka takımda oynayamaz.
4- Müsabakalara katılacak takımlar en geç 28 Haziran 2021 (pazartesi) günü mesai bitimine kadar takım listelerini, Pınar Emlak’a teslim edeceklerdir. 29 Haziran 2021 (salı) günü saat 16:00 da belediye binasında takımları temsil edecek 1 ‘er kişi ile birlikte kura çekimi yapılacaktır.
5- Turnuva başlama tarihi 1 Temmuz 2021 Perşembe günüdür.
6- Talimatta bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar alma yetkisi Belediye Futbol komitesindedir.
7- Dereceye girecek takımlara verilecek olan ödül ve diğer masraflar için, her takım en geç 28 Haziran günü takım listesi ile birlikte 200 TL katılım ücreti ödeyecektir. Ücreti belirtilen günde ödemeyen takımlar, kura çekimine ve turnuvaya dâhil edilmeyeceklerdir.
8- HES kodu sorgulaması zorunludur. Maç başlamadan önce ateş ölçer ile kontrol yapılacaktır.
9- Tüm takımlar en fazla 3 aktif lisanslı(2018-2019 öncesi pasif lisanslı oyuncu sayılacak olup, turnuvaya katılım sağlayabileceklerdir.) futbolcu oynatmak zorundandır. 18 yaşından küçük futbolcu olamaz.
10- Turnuvaya katılacak takımların futbolcuları her türlü sağlık sorunlarından kendileri sorumludur.(Sağlık raporu isteğe bağlıdır.)
11- Takımlar maç saatinden en az 10 dakika önce hazır olacaktır.
12- Maç ile ilgili her türlü itirazlar maçtan sonra komiteye yazılı olarak verilecektir.
13- Maç öncesi, maç esnasında ve maç sonrasında saha içinde ve saha dışında kasıtlı hareket, kavga, küfür gibi benzeri argo davranışlar tertip komitesinin tutacağı rapor ile bireysel ve takım olarak ihraç edilir.
14- Turnuvaya katılacak takımlar başvurularını Yunus Emre Parkı karşısında bulunan Pınar Emlak’a şahsen yapabileceklerdir.
15- Müsabakalar da direkt kırmızı kart gören oyuncu 2 maç, çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncu 1 maç cezalı duruma düşecektir.
16-Takımlar 1 kaleci 6 oyuncu ile sahaya çıkacaklardır. Bir maçta takımın oyuncu değişikliği sayısı en fazla 3 olacaktır.
17- Turnuva boyunca Tertip Komitesi tarafından görevlendirilecek Maç Gözlemcisi müsabakalarda her türlü(skor, gol, kartlar, kavga, küfür vs. ) yaşanabilecek olayları kayıt altına alıp değerlendirmeye alacaktır.
18- Maçlar 2 devre halinde 30’ ar dakika şeklinde oynanacaktır. Devre arası 5 dakika olacaktır.
19- Grup aşamasından sonra final maçlarında beraberlik durumunda 15 dakika uzatma oynanacak olup beraberlik yine bozulmaz ise (5) penaltı atışları yapılacaktır.
20- Dereceye girecek takımlara çeşitli ödüller verilecektir.
Tüm Halkımız Davetlidir.