''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hükümet Konağı Meydanında Kutlandı''

16 Tem 2021 Cum

Ortaköy'de Hain Fetö Darbe Girişiminin 5.Sene-İ Devriyesi Nedeniyle 15 Temmuz  Demokrasi Ve Milli Birlik Günü ' Kapsamında Program Düzenlendi. Ortaköy Hükümet Konağı Önünde Yapılan Etkinlikler İlçe Müftüsü Ömer Ünal Tarafından Yapılan Kuran-I Kerim Tilaveti İle Başlarken Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza Özdemir, İlçe Kaymakamımız Sn. Rasim Belge Ve Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Profesör Dr. Muhammet Sarı’nın “15 Temmuz Süreci” İle İlgili Konferans Konuşmaları İle Devam Etti. Belediye Başkanımız Sn. Özdemir İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Voleybol Turnuvasında ikinci Olan Takıma Madalya Ve Hediyelerini Takdim ederek tebriklerini iletti. 15 Temmuz Belgeseli Ve 15 Temmuz Kronolojisi Video Gösterimleri İle Demokrasi Nöbeti Tutuldu. Demokrasi Nöbetine Katılan Vatandaşlara Ortaköy Belediyesi Tarafından Çorba İkram Edildi.