15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile Kurban Bayramı Değerlendirme Toplantısı

08 Tem 2021 Per

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile 2021 yılı Kurban Bayramı tatilinin aynı döneme denk gelmesi nedeniyle Kaymakamımız Sayın Rasim BELGE’nin talimatıyla Öğretmenevi  Bahçesinde toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Rasim BELGE başkanlığında yapılan toplantıya Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın  Ali Rıza ÖZDEMİR ve ilgili daire amirleri ile müdürleri katıldı.

Toplantıda;

1-Kurban Hizmetleri Komisyonu olarak alınan kararların uygulamasına ilişkin hususlar,

2- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için bu yıl yapılacak etkinlikler,

3- Kurban Bayramında resmî bayramlaşma ve ziyaretlere ilişkin konular,

4-Önümüzdeki dönemde ilçemizde düzenlenmesi planlanan etkinliklere ilişkin görev paylaşımı ve diğer iş, işlem ve faaliyetlere ilişkin koordinasyonu gerektiren hususlar görüşüldü ve bazı kararlar alındı.