1.ORTAKÖY YAZA MERHABA VE KARNE ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

17 Haz 2022 Cum

1.ORTAKÖY YAZA MERHABA VE KARNE ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Ortaköy Belediyesi olarak bu yıl ilk kez düzenlediğimiz 'Yaza Merhaba ve Karne Şenliği' etkinliği İstiklal İlkokulu Bahçesi'nde öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Şenlik Programına, Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, eşi Hanımefendi Sn. Aynur KARATEPE, Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ile birlikte çok sayıda çocuk ve ailesi katıldı.
Burada bir konuşma yapan Kaymakamımız Ahmet KARATEPE, Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy Belediyesi'nin düzenlediği 'Karne Şenliği' etkinliğine gösterilen yoğun katılım nedeniyle teşekkür ederek, çocukların eğlenebilmesi için gereken her şeyi düşündüklerini söyledi. Yaz tatiline başlayan tüm öğrencilere 'İyi tatiller' temennisinde bulundular.
İyi tatiller çocuklar😊