''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şehit Salih AKSU Ortaokulu öğrencileri Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR'i ziyaret etti.''

22 Nis 2021 Per

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bugün Şehit Salih AKSU Ortaokulu öğrencileri Hüseyin Burak AKSU, Hacer ÖZTAŞ, İkra KAMAN, Fatma Sera YAVUZ, Ahmet Esat KOCABAŞ ile birlikte okul müdürü Ramazan DUMAN ve Müdür Yarımcısı Burak KAMAN, Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR'i makamında ziyaret etti.
Ortaköy Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan çocuklar, isteklerini ve temennilerini Belediye Başkanımıza ilettiler. Çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Belediye Başkanımız; ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek öğrenciler ve öğretmenlerimize teşekkür etmesinin ardından çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.