“25 Kasım Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” Kapsamında İlçemizde Etkinlikler Yapıldı''

25 Kas 2021 Per

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksek Okulunun öncülüğünde, Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi ile koordineli olarak Yunus Emre Kültür Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Programa Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Zeynel Abidin KOYUNCU ve kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri katıldı.
Yunus Emre Kültür Merkezindeki programın ardından Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi başkanlığında, Ortaköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve ilçemiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerin katılımıyla “25 Kasım Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.