''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.'' ''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.''

''3. Yunus Emre'den Hacı Bektaş'a Çıkan Yol Yürüyüşü Gerçekleştirildi.''

25 Eyl 2021 Cts

Buğday mı İstersin Nefes mi ?
Ortaköy Belediyesi, Hacıbektaş Belediyesi ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Yunus Emre’den Hacıbektaş’a Çıkan Yol'' yürüyüşü Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Hacıbektaş Belediye Başkanı Sn. Arif Yoldaş ALTIOK, Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Mustafa DOĞAN ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.
Yunus Emre Türbesinden başlayan yürüyüş sırasıyla; Fakıuşağı, Abuşağı, Şahinler, Yeşilli, Karaburna ve Aşıklar Köylerinden geçilerek, Hacı Bektaş Veli Dergahında son buldu.