''Aksaray İl Müdürlerimiz ve Merkez Mahalle Muhtarlarımızın Katılımı İle İlçemiz İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi''

10 Ağu 2022 Çar

Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, Aksaray il Müdürlerimiz; Çalışma ve İş Kurumu Md. Mahmut AKKUŞ, Turizm Kültür Md. Mustafa DOĞAN, Göç İdare Md. Servet YELKEN, Bilim SAN. Md. Refik TEZCAN, OSB Md Ayhan ERMİŞ, Sosyal Güvenlik Md. Bilal AKGÜN, Afad Md. Cezmi TÜRKMEN ve Kosgeb Md. Hakan KOÇAK Sosyal Yardımlaşma Md. Ali Rıza SÖZERİYİM ve Merkez Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile birlikte Toplantı Solonun da ilçe sorunlarımız hakkında istişarede toplantısı gerçekleştirildi.