Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ve beraberindeki heyet ile birlikte Ortaköy Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ve beraberindeki heyet ile birlikte Ortaköy Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

06 Eki 2021 Çar

09.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilçemize atanan Sn. Ahmet KARATEPE'ye hayırlı olsun dileğinde bulunularak verilen hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı