''BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖZDEMİR KARLA MÜCADELEDE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ''

25 Oca 2022 Sal

Ekiplerimiz, topyekûn bir şekilde kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçemizde günlük yaşamın aksamaması için Belediye bünyesinde bulunan 4 Kepçe, 2 Greyder, 1 Kar Kürüme ve Tuzlama aracı ile çalışmalarını 48 saattir kesintisiz devam ettiriyor. Çarşı Merkezde tüm saha birimlerimiz ile birlikte temizleme çalışmaları hızlandırıldı.
Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR'de karla mücadele ekiplerinin gece boyunca devam eden zorlu mücadelesine katılarak çalışmalarında onları yalnız bırakmadı.