Belediye Başkanımız ÖZDEMİR Kurban Bayramı Öncesi Canlı Hayvan Pazarımızı Ziyaret Etti. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR Kurban Bayramı Öncesi Canlı Hayvan Pazarımızı Ziyaret Etti. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR Kurban Bayramı Öncesi Canlı Hayvan Pazarımızı Ziyaret Etti.

08 Tem 2022 Cum

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Belediye Meclis Üyemiz Sn. Ramazan ÇALIŞKAN ile birlikte Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarımızı ziyaret ettiler. Satıcılarımız ve vatandaşlarımız Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, ilçemize böyle bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür ettiler. Ziyaretin devamında Hayvan sahiplerine ve alıcılarımıza hayırlı alışverişler temennisinde bulundular.