Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE ile birlikte Harmandalı, Devedamı, Çiftevi ve S.Alaca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldiler. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE ile birlikte Harmandalı, Devedamı, Çiftevi ve S.Alaca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldiler. Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE ile birlikte Harmandalı, Devedamı, Çiftevi ve S.Alaca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldiler.

03 May 2023 Çar