''Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı''

08 Mar 2022 Sal

Gönüllerimizde müstesna bir yeri olan kadınlarımız, aileden başlayarak hayatın her alanında sevgiyi, fedakârlığı ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve mutlu toplumların temel yapı taşını oluşturmaktadırlar.
Bizler “Cennet annelerin ayakları altındadır” düsturuna inanan bir anlayışın mensupları olarak, kadınların hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek durumundayız.
Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin görünmez kahramanları olan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit-gazi eşleri ve anneleri olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun.