''Belediye Başkanımız ve İlçe Kaymakamımızdan Nöbette Olan Kurum Personeline Bayram Ziyareti''

14 May 2021 Cum

Kaymakamımız Sn. Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ile birlikte bayram günü de görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı, Ortaköy Devlet Hastanesi Acil Polikliniği, 112 Acil Servisi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ortaköy Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Ortaköy Belediyesi Zabıta Amirliğinde görevli personelimizi ziyaret etti.
Görevi başında bulunan tüm personele tatlı ikram edilirken, bayram gününde de fedakârca görev yapan tüm personelin bayramını kutladı.