"Bi Hareketine Bakar Hayat" Kampanyası Kapsamında İlçemizde “Emniyet Kemeri Uygulaması” Etkinliği Yapıldı

12 Kas 2021 Cum

Trafik güvenliğine dair Bakanlığımızca “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı yeni bir kampanya başlatılmıştır.

Bu kampanya kapsamında 12 Kasım 2021 Cuma günü eş zamanlı olarak tüm il ve ilçelerde olduğu gibi “Emniyet Kemeri Uygulaması” ilçemizde de İlçe Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonun da yapılarak vatandaşlarımıza kampanya ve emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilgiler verildi.

Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Erkan SUNGUR, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Koray ÜNAL ve kolluk kuvvet personellerinin katıldığı “Emniyet Kemeri Uygulaması” etkinliklerin de trafikte araç kullanan vatandaşlarımıza konu ile ilgili el broşürleri de dağıtıldı.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı Emniyet Kemeri Uygulaması konusun da duyarlı olmaya davet ediyoruz.