''FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINA RENK KATTI''

04 Mar 2021 Per

Ortaköy Belediyesi Fen İşleri Ekiplerimizce belediye envaterimizde bulunan araçlarımızı kendi imkanlarımızla bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimizce envanterimizdeki hizmet araçlarımızda renk değişikliği ile yeni imajımızı sizlere sunuyoruz.
Bakım ve onarımını gerçekleştirdiğimiz hizmet araçlarımızla kaynaklarımızı verimli kullanarak, her konuda azami ölçüde tasarrufu hedefliyoruz. Bu amaçla birlikte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.