''Halk Pazarında HES Kodu Denetimi Gerçekleştirildi.''

21 Oca 2021 Per

Covid-19 tedbirleri kapsamında, Ortaköy Belediyesi Zabıta Amirliği, Ortaköy Kaymakamlığı ve Ortaköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekiplerle Halk Pazarı esnaflarına HES kodu denetimi yapıldı. HES kodu almamış esnaflara ve vatandaşlara mobil uygulama üzerinden nasıl kod alınacağı konusunda bilgi verildi. Zabıta Ekiplerimizce açıkta satılan gıda ürünleri denetimi gerçekleştirildi. Ekiplerimiz maske, mesafe, hijyen ve sigara konusunda da pazarcı esnafına ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.