''HAYVAN BARINAĞI İÇİN ARSA TAHSİS İŞLEMLERİ TAMAMLANDI'' ''HAYVAN BARINAĞI İÇİN ARSA TAHSİS İŞLEMLERİ TAMAMLANDI'' ''HAYVAN BARINAĞI İÇİN ARSA TAHSİS İŞLEMLERİ TAMAMLANDI''

''HAYVAN BARINAĞI İÇİN ARSA TAHSİS İŞLEMLERİ TAMAMLANDI''

18 May 2021 Sal

Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cemal DARILMAZ'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Hayvan Hastanesinde yapılan çalışmalar incelendi. Veterinerlik Fakültesi ve Ortaköy Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol ile can dostlarımız Sokak Hayvanlarının tedavisi ve kısırlaştırılması Hayvan Hastanesi tarafından yapılacak. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR açıklamasında; Arsa tahsis işlemleri tamamlanan Hayvan Barınağı için ihaleye en kısa sürede çıkılacağını belirtti.