"İlçemizde Trafik Komisyonu Toplantısı Yapıldı"

22 Oca 2021 Cum

İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı Ortaköy Kaymakamı Rasim BELGE’nin başkanlığında, Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar CAN, İlçe Emniyet Müdür V. Ertuğrul TUZTAŞ, İlçe Jandarma Komutan V. Bülent GÖKTAŞ, Şoförler Odası Başkanı Saddettin ÖZPINAR ve Karayolları Bakım ve Trafik Teknik Görevlisi İbrahim Ethem TAŞKALE’nin katılımları ile Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Sayın Rasim BELGE, İlçemizde öncelikle yaya güvenliği ve trafik düzeninin sağlanmasına yönelik toplantıda alınan kararların ivedilikte uygulamaya geçirileceğini İlçemiz Merkezindeki trafik sorununun giderilmesi amacıyla alınan kararlar gereği, sürücülere trafik ekiplerince gerekli cezai işlemlerinin uygulanmasını temin etmek üzere denetimlerin arttırılacağını belirtti.