İlçemizi ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Müzehher Belma ERDOĞAN, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR'den, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

08 Haz 2022 Çar

İlçemizi ziyareden eden, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Müzehher Belma ERDOĞAN, AK Parti Aksaray İl Başkanımız Sn. Hüseyin ALTINSOY, İl Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Şaban YÜKSEL ve İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA ile birlikte Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR'den, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.