İsviçre Amrisvil Şehri Belediye Başkanı Sayın Gabriel Macedo beraberinde Yunus Yüce ve ailesi ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu'yu makamında ziyaret ettiler. İsviçre Amrisvil Şehri Belediye Başkanı Sayın Gabriel Macedo beraberinde Yunus Yüce ve ailesi ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu'yu makamında ziyaret ettiler.

24 Tem 2024 Çar

İsviçre Amrisvil Şehri Belediye Başkanı Sayın Gabriel Macedo beraberinde Yunus Yüce ve ailesi ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu'yu makamında ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için kendilerine teşekkür ederiz.