KAÇAK SUYA KARŞI BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA KAÇAK SUYA KARŞI BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA KAÇAK SUYA KARŞI BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

KAÇAK SUYA KARŞI BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

22 Haz 2022 Çar

Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaptığı denetimlerde içme suyunu sayaçsız ve kaçak olarak kullananlara cezai ve idari yaptırımlar uygulanıyor.
İlçemizdeki tüm mahallelerde, evlerde ve bahçelerde kaçak su araması yapılıyor. Zabıta ekiplerimiz İçme suyunu sayaçsız veya kaçak kullandığı tespit edilen 50 Haneye 5.000 TL (Beş Bin Türk Lirası) olan kaçak su kullanımı cezası ile yasal işlem başlattı.
Geleceğimizin boşa akmasına izin vermeyelim. Kaçak su kullanımı konusunda vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.