Kahramanmaraş’ta dün olduğu gibi bugünde depremzedelerimizin yanındayız. Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Kahramanmaraş’ta dün olduğu gibi bugünde depremzedelerimizin yanındayız. Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Kahramanmaraş’ta dün olduğu gibi bugünde depremzedelerimizin yanındayız. Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Kahramanmaraş’ta dün olduğu gibi bugünde depremzedelerimizin yanındayız. Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

15 Nis 2023 Cts