'MARŞIMI OKUYORUM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ''

18 Mar 2021 Per

Ortaköy Belediyesi olarak İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yıl dönümünde, 2021 yılının Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Yılı olması vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini Ortaköy Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen törenle, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR takdim etti. Öğrencilerimize bir ömür boyu başarılar diliyor yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.