Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Almanya Aksaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Solingen şehrinde gerçekleştirilen Türkiye’den Almanya’ya-Anadolu’dan-Solingen’e 60 yıllık yaşam ve iş hayatı ile ilgili filmin galasına katıldı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Almanya Aksaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Solingen şehrinde gerçekleştirilen Türkiye’den Almanya’ya-Anadolu’dan-Solingen’e 60 yıllık yaşam ve iş hayatı ile ilgili filmin galasına katıldı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Almanya Aksaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Solingen şehrinde gerçekleştirilen Türkiye’den Almanya’ya-Anadolu’dan-Solingen’e 60 yıllık yaşam ve iş hayatı ile ilgili filmin galasına katıldı.

21 May 2022 Cts