Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' temalı gençlik şöleni programına katıldı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' temalı gençlik şöleni programına katıldı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' temalı gençlik şöleni programına katıldı.

09 Haz 2022 Per

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yunus Emre Kültür Merkezinde organize edilen ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ile düzenlenen ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' temalı gençlik şöleni programına katıldı.
Programın devamında Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, öğrencilerimiz ile birlikte masa tenisi oynadı. 🏓