Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR'in “Öğretmenler Günü “ Mesajı

23 Kas 2021 Sal

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.
Milletimiz, medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenlerimiz olduğunun idraki içindedir.
Dünyadaki dönüşümü takip edebilen, değerlerini bilip onlara sahip çıkan, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirme hedefimize ulaşmamız, öğretmenlerimizin gayret ve fedakârlıkları ile mümkün olacaktır.
Bu vesileyle; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bu kutsal görevi ifa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.