''Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. ÖZDEMİR 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı.'' ''Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. ÖZDEMİR 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı.'' ''Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. ÖZDEMİR 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı.''

24 Kas 2021 Çar

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit ŞAHİN tarafından Ortaköy Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı‘na çelenk sunulmasıyla başladı. Kutlama, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yunus Emre Kültür Merkezinde hazırlanan program ile devam etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamımızın konuşması, şiirlerin okunması, müzik dinletileri ile devam eden program daha sonra mesleğe yeni başlayan öğretmenlere yemin töreni yapılması ve müzik dinletisi ile son buldu.