Ortaköy Belediyesi Ekiplerimiz, Yangınlar ile Müdahale Çalışmalarına Destek Veriyor. Ortaköy Belediyesi Ekiplerimiz, Yangınlar ile Müdahale Çalışmalarına Destek Veriyor. Ortaköy Belediyesi Ekiplerimiz, Yangınlar ile Müdahale Çalışmalarına Destek Veriyor. Ortaköy Belediyesi Ekiplerimiz, Yangınlar ile Müdahale Çalışmalarına Destek Veriyor. Ortaköy Belediyesi Ekiplerimiz, Yangınlar ile Müdahale Çalışmalarına Destek Veriyor.

03 Ağu 2021 Sal

Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan, ciğerimizi dağlayan yangınlara müdahale için ekiplerimizi gönderdik. Yangınların meydana geldiği ilk andan bu yana, orman yangınlarının yaşandığı bölgelerin taleplerini dinleyip destek olmaya çalışıyoruz. Ortaköy Belediyesi olarak, orman yangınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz.