Şereflikoçhisar Caddesi’nde Yol Çalışmaları Başlıyor! Şereflikoçhisar Caddesi’nde Yol Çalışmaları Başlıyor!

Şereflikoçhisar Caddesi’nde Yol Çalışmaları Başlıyor!

02 Eyl 2024 Pts

Şereflikoçhisar Caddesi’nde Yol Çalışmaları Başlıyor!
Ortaköy’ün ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir yolculuk yapmasını sağlamak amacıyla, Şereflikoçhisar Caddesi’nde önemli bir çalışmanın startını veriyoruz. Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcımız Emre Demirci ve Karayolları Aksaray 38. Şube Şefi Mustafa Doğan ile birlikte Hocabeyli-Ortaköy arasındaki bu kritik güzergahı yerinde incelediler. Uzun süredir yaşanan sorunları gidermek için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yarın itibarıyla yol yapım çalışmalarına başlanacaktır. Bu önemli adımın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.