“Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.''

20 Eki 2021 Çar

Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE başkanlığında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ortaköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sn. Zeynel Abidin KOYUNCU, Ortaköy Yurt-Kur Müdür Vekili Sn. Nefika SÖNMEZ, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Erkan SUNGUR ve İlçe Jandarma Komutanı Sn. Koray ÜNAL katıldı.
Toplantıda, Sayın Valimiz tarafından verilen talimatlar doğrultusunda, Ortaköy Meslek Yüksek Okulunda yeni eğitim öğretim dönemine başlayan öğrenciler ile ilgili kararlar alındı.
Toplantıda, Ortaköy Meslek Yüksek Okulunda eğitim alan öğrencilerimizin sık sık ziyaret edilmesi ve öğrencilerimize yönelik eğitsel ve kültürel faaliyetler düzenlenmesi kararlaştırıldı.