‘’ VALİ AYDOĞDU’DAN ORTAKÖY’DE TOPLU AÇILIŞ’’

11 Oca 2021 Pts

Aksaray Valisi Sn. Hamza AYDOĞDU, Ortaköy Kaymakamı Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanı Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ve kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri ile Ortaköy'de çeşitli alanlarda yapımı tamamlanan hizmet binalarının açılışını gerçekleştirdi.
Vali Hamza Aydoğdu ilk olarak Ortaköy Belediyesi'nin destekleriyle Hükümet Konağı'nın 1. katında inşa edilen ve engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek olan 'Sosyal Hizmet Merkezi'ni açtı. Hizmet Binası'nın engelli vatandaşlara hayırlı olması dileklerini ileten Aydoğdu: Engelli vatandaşların her türlü iş ve işlemleri il merkezine gitmeye gerek kalmadan buradan halledebileceklerini duyurup, Belediye Başkanı Ali Rıza ÖZDEMİR'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Şehit Polis Salih AKSU Ortaokulu'na Ortaköy Belediyesi tarafından yaptırılan 'Robotik Kodlama Sınıfı'nı hizmete açan Vali Sn. Hamza AYDOĞDU ve beraberindekiler daha sonra Ortaköy Anadolu Lisesi'ne adı verilen Şehit J.Er Rıfat KAHYAOĞLU Anadolu Lisesi'nin açılışını yaparak acılı ailesiyle bir araya geldi.
Ortaköy Belediyesi'nin destekleriyle Süleyman Kılıç İlk-Ortaokulu'ndaki Z-Kütüphanesi'nin kurdela kesim törenine de iştirak eden Vali Aydoğdu, eğitime yapılan yatırımların artarak devam edeceğini vurguladı.
Bir süre önce Koronavirüs(COVİD-19) nedeniyle rahmet-i rahmana ulaşan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fahri DENİZ'in adını taşıyan Z-Kütüphanesi'nin açılışına da iştirak eden Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, merhum öğretmenimizin oğlu Muhammed ve protokol üyeleri ile açılışı yaptı.
Vali Aydoğdu ve beraberindekiler son olarak Ortaköy Halk Eğitim Merkezi Robotik Kodlama Sınıfı'nı, Kadın Kültür Evi, Aktivite Merkezi'ni ve Diyanet Gençlik Merkezi'ni de hizmete açtı.