10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni Hükümet Konağı Meydanında Gerçekleştirildi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni Hükümet Konağı Meydanında Gerçekleştirildi.

10 Kas 2022 Per

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE ve Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR’in katılımlarıyla Hükümet Konağı Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Çelenklerin konmasıyla başlayan Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi. Yunus Emre Kültür Merkezinde video sunumu, Kuran Tilaveti, tiyatro ve okunan şiirlerin ardından program sona erdi.