''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı''

18 Mar 2022 Cum

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı. 🇹🇷
Tarihimiz ve dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan şanlı Çanakkale Zaferimizin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Yunus Emre Kültür Merkezinde program düzenlendi.
Çanakkale Zaferimizin anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödüllerini Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Koray ÜNAL tarafından takdim edildi. Akabinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Yakınları ile Yemek Programında Bir Araya Gelindi.