''19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Töreni''

19 May 2021 Çar

''19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Töreni''
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. Yılı kutlama ekinlikleri çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Çelenk sunma töreni; Ortaköy Kaymakamımız Sn. Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve okul müdürlerinin katılımıyla Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sn. Ramazan AKKUŞ’un Hükümet Binası Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunması, ardından Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın akabinde tören sonlandırıldı.