23 Nisan İlçemizde Çoşku İle Kutlandı. 23 Nisan İlçemizde Çoşku İle Kutlandı. 23 Nisan İlçemizde Çoşku İle Kutlandı. 23 Nisan İlçemizde Çoşku İle Kutlandı.

23 Nisan İlçemizde Çoşku İle Kutlandı.

24 Nis 2024 Çar

Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ahmet KOYUNCU, Şehit Süleyman KÖSE Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama törenine katılarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını kutladı.🇹🇷
23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şehit Süleyman Köse Anadolu Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakamımız Sn. Ahmet KARETEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ahmet KOYUNCU, İlçe protokolümüz, gazilerimiz, vatandaşlarımız ve çocuklarımız katıldı.