Aksaray Valiliği, Ortaköy Belediyesi ve Aksaray Ticaret Borsası ile ortaklaşa düzenlenen ‘Ortaköy İş Dünyası İle Buluşuyor’ programını gerçekleştirildi. Aksaray Valiliği, Ortaköy Belediyesi ve Aksaray Ticaret Borsası ile ortaklaşa düzenlenen ‘Ortaköy İş Dünyası İle Buluşuyor’ programını gerçekleştirildi. Aksaray Valiliği, Ortaköy Belediyesi ve Aksaray Ticaret Borsası ile ortaklaşa düzenlenen ‘Ortaköy İş Dünyası İle Buluşuyor’ programını gerçekleştirildi. Aksaray Valiliği, Ortaköy Belediyesi ve Aksaray Ticaret Borsası ile ortaklaşa düzenlenen ‘Ortaköy İş Dünyası İle Buluşuyor’ programını gerçekleştirildi.

29 Ara 2021 Çar

.
Programa; Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU, Ortaköy Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ağaçören Kaymakamı Sn. Mehmet Ali SEMİZ, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Sn. Hamit ÖZKÖK, STK, Oda ve Birlik Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclis üyelerimiz ve İlçe protokolü ile birlikte vatandaşlarımız katıldı.