Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU Başkanlığında, Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU Başkanlığında, Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU Başkanlığında, Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

31 May 2022 Sal

Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti; Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, Belediye Meclis Üyemiz Sn. Lokman COŞGUN ve Sn. Rafet ALTINPINAR'ın katılımları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.