''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti'' ''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti'' ''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti'' ''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti'' ''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti'' ''Aksaray Valimiz Sn. Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamlarımız ile Birlikte Yunus Emre Millet Bahçesini Ziyaret Etti''

30 Tem 2021 Cum

Aksaray Valimiz Sn Hamza AYDOĞDU, Vali Yardımcılarımız Dr. Mehmet TANIŞIR, Cem Afşin Akbay, Mustafa GÜNDÜZ, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yüksel ÇELİK, Ağaçören Kaymakamı Mehmet Ali SEMİZ, Eskil Kaymakamı Erkut PAMUK, Gülağaç Kaymakamı, Elif Nur SAÇAL, Güzelyurt Kaymakamı Nurullah Cemil ERCİYAS, Ortaköy Kaymakamı Rasim BELGE, Sarıyahşi Kaymakam Ömer KIRAÇ, Sultanhanı Kaymakam Hasan Hüseyin ALPASLAN, İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU, İl Jandarma Komutanı J. Albay Halil Murat BİLGİÇ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Muammer TÜZÜN, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent SAKLAV, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih ÜNSAL, İl Genel Meclisi Üyemiz İzzet DEMİRYÜREK beraberinde AK Parti İlçe Başkanımız Zeki BABA ile birlikte Yunus Emre Millet Bahçemizde Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR'in konuğu oldular. Valimiz Hamza AYDOĞDU ziyaret kapsamında Belediye Başkanımız ÖZDEMİR ile birlikte Millet Bahçemizde piknik yapan vatandaşlarımızla sohbet ederek sağlıklı ve güzel günler dileklerini iletti.