Ankara-Niğde otoyolunda mahsur kalan yolcular, Yunus Emre Millet Bahçemizde misafir edildi. Ankara-Niğde otoyolunda mahsur kalan yolcular, Yunus Emre Millet Bahçemizde misafir edildi. Ankara-Niğde otoyolunda mahsur kalan yolcular, Yunus Emre Millet Bahçemizde misafir edildi.

02 Şub 2023 Per

Ortaköy Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE ve Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, yolcularımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler, Misafirlerle tek tek ilgilenen İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, misafirlerimizi yalnız bırakmadılar.
Yolcularımızın ısınma, yemek ve diğer ihtiyaçları ekiplerimizce karşılanmıştır.