''Başkan ÖZDEMİR Üniversite Öğrencileri ile Bir Araya Geldi''

12 Eki 2021 Sal

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okul ziyaretleri kapsamında ASÜ Ortaköy Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.
Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Müdürü Sn. Zeynel Abidin KOYUNCU, öğretmenler ve öğrencilerin bulunduğu ziyarette Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR; İlçemizde eğitim görmeye gelen öğrencilerimizin talep ve isteklerini dinleyerek istişarede bulundu. Ortaköy Belediyesi olarak ziyaret kapsamında öğrencilerimize maske ve dezenfektan hediye ettik.
İlçemize eğitim görmeye gelen gençlerimize derslerinde başarılar dileriz. Yunus Emre Diyarına Hoş Geldiniz.