Başkan Vekilimiz Sayın Ramazan ÇALIŞKAN, Maltepe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. Başkan Vekilimiz Sayın Ramazan ÇALIŞKAN, Maltepe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. Başkan Vekilimiz Sayın Ramazan ÇALIŞKAN, Maltepe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.

19 May 2022 Per

Ortaköy Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ramazan ÇALIŞKAN, Maltepe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.
Program sonunda Belediye Başkan Vekilimiz yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.
Milli mücadelenin başlangıcı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷