Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Eğritaş’ın oğlu Belediye Personelimiz Burak’ın düğün törenine katıldı. Eğritaş ve Güzel ailelerini kutlayıp, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diledi. Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Eğritaş’ın oğlu Belediye Personelimiz Burak’ın düğün törenine katıldı. Eğritaş ve Güzel ailelerini kutlayıp, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diledi.

22 Nis 2024 Pts