Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu Memleketimize hizmet etmiş Belediye Başkanlarından Av. Mahmut Ütük’ü vefatının sene-i devriyesinde kabri başında rahmet ve dua ile andı. Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu Memleketimize hizmet etmiş Belediye Başkanlarından Av. Mahmut Ütük’ü vefatının sene-i devriyesinde kabri başında rahmet ve dua ile andı.

10 Tem 2024 Çar

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, makamı âli olsun.
Geçmiş dönemlerde ilçemize hizmet etmiş vefat eden diğer tüm belediye başkanlarımızada Allah tan rahmet diliyoruz.