Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Yunus Emre Parkımızda düzenlediğimiz Bayramlaşma programında! Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Yunus Emre Parkımızda düzenlediğimiz Bayramlaşma programında!

18 Haz 2024 Sal

Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, Yunus Emre Parkımızda düzenlediğimiz Bayramlaşma programında; İl Başkanımız Fatih Doğan, İl Genel Meclis Üyelerimiz Fatih Özdal, Ömer Gölbaşı, Başkan Yardımcımız Emre Demirci, Ülkü Ocakları Başkanımız Abdullah Sabırer ile birlikte Belediye Meclis Üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldi.
Hepinizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz.