''BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ RIZA ÖZDEMİR'İN BAYRAM MESAJI''

12 May 2021 Çar

Bu yıl da 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun.
Bu anlamda her ne kadar bayramı bayram gibi yaşamanın temelinde bir arada olmak, yakın komşularımızdan akrabalarımıza, hasta veya yaşlı büyüklerimizden şehitlerimizin değerli ailelerine, mümkün olan herkesi ziyaret ederek gönüllerini almak ve bayram sevinçlerine ortak olmak varsa da maalesef bu Ramazan Bayramında da bu güzellikleri uzaktan iletişimle sağlayacağız.
Bu nedenle siz değerli hemşerilerimden bayramdan sonra bu tür sınırlamalara ihtiyaç kalmaması ve gelecek bayramın da bu şekilde yaşanmaması için sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan süreçte kurallara uymanızı rica ediyorum. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.
Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.