Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN' ile Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN' ile Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN' ile Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN' ile Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN' ile Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi.

09 Eyl 2022 Cum

Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, AK Parti MKYK üyemiz Sn. Cem ŞAHİN, İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA, il Genel Meclis Üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız ve Ortaköy AK Parti teşkilatı ile birlikte esnafımızı ziyaret etti. Akabinde Ortaköy AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ''Çay Bizden Sohbet Sizden'' programına katılarak gençlerimiz ile bir araya geldi.