Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim BAYDAŞ, Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet AKARCA ve Yargıtay Başsavcısı Sayın Bekir ŞAHİN’i ziyaret etti. Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim BAYDAŞ, Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet AKARCA ve Yargıtay Başsavcısı Sayın Bekir ŞAHİN’i ziyaret etti.

23 Eyl 2021 Per

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim BAYDAŞ, Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet AKARCA ve Yargıtay Başsavcısı Sayın Bekir ŞAHİN’i ziyaret etti.