Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, Ortaköy meslek yüksekokulunda düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” programına katıldı. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, Ortaköy meslek yüksekokulunda düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” programına katıldı. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, Ortaköy meslek yüksekokulunda düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” programına katıldı.

23 May 2024 Per

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, Ortaköy Kaymakamımız Sayın Ahmet Karatepe, İlçe Jandarma Komutanı Ve İlçe Emniyet Müdürümüzle birlikte Ortaköy meslek yüksekokulunda düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” programına katıldı. Toplumsal farkındalığın artması ve kadına yönelik şiddetin son bulması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Programı düzenleyen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.